Sörpad bérlés

3.500,00Ft

Sörpad szettek bérlés a Berger Gépkölcsönzőnél! A 3 darabos 200x50cm-es összecsukható sörpad szettünk tökéletes szabadtéri partikra és fesztiválokra. A beépített összecsukható lábakkal rendelkező, stabil sörpadokkal akár hat személyt is el tudsz helyezni. Kiszállítással és telepítéssel is kérheted.  Béreljen még ma!

Category:

Description

A sörpad bérlése kiváló lehetőség szabadtéri rendezvények, bulik, fesztiválok, esküvők, iskolai események vagy céges rendezvények számára. Az összecsukható sörpad garnitúrák kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak, és könnyen felállíthatók. Ha Ön is sörpad garnitúrát szeretne bérelni, akár kiszállítással és telepítéssel, itt talál néhány fontos információt:

Termékleírás:

  • Sörpad garnitúra: A bérelhető sörpadok 3 részesek, és a méretük 200 x 50 cm.
  • Összecsukható: Az asztal és a padok összecsukhatók, ami lehetővé teszi könnyű szállítást és helytakarékos tárolást.
  • Kiszállítás és telepítés: A bérlés magában foglalja a sörpadok kiszállítását és telepítését a kívánt helyszínen.

Használati területek:

  • Szabadtéri rendezvények: A bérelhető sörpadok tökéletesek szabadtéri rendezvényekhez, mint például kerti partik, grillpartik, piknikek vagy baráti összejövetelek.
  • Bulik, fesztiválok: Ha bulit vagy fesztivált szervez, a sörpadok lehetővé teszik, hogy a vendégek kényelmesen elférjenek és társaságos környezetben élvezzék az eseményt.
  • Esküvők: Az esküvői fogadásokon is ideálisak a sörpadok, mivel kényelmes ülőhelyet biztosítanak a vendégeknek.
  • Iskolai események: Iskolai rendezvények, sportnapok vagy diákfesztiválok alkalmával a sörpadok jó választás lehetnek a diákok számára.
  • Céges rendezvények: Ha céges rendezvényt, konferenciát vagy csapatépítő tréninget szervez, a bérelhető sörpadok hozzájárulhatnak egy barátságos és informális légkör kialakításához.

A sörpadok bérlése lehetővé teszi, hogy rugalmasan és költséghatékonyan szervezze meg rendezvényét, anélkül hogy megvásárolná és tárolná a saját sörpad garnitúráját. Fontos azonban megjegyezni, hogy a bérléshez előzetes foglalás szükséges, és a kiszállítás és telepítés részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Miért kellene fáradnod azzal, hogy mindenki külön-külön székeket és asztalokat hozz egy rendezvényre, amikor bérelhetsz egy sörpadot?  Egy sörpadnál a vendégeid könnyedén elférnek, mintha egy nagy családi pikniken lennének. A bérelt sörpadokat könnyen felállíthatod, és már indulhat is a buli, ahol mindenki összezsúfolódhat egy harmonikaként nyíló és záródó bútordarab mellett. Tehát miért erőlködnél, amikor bérelhetsz egy sörpadot, és a kényelmes ülőhelyekkel együtt megspórolhatod az izomlázat és a fáradtságot?”